Testimonial Amanda – Edo – Hart onder de riem

Ik las in corona tijd de oproep van Jordy Hilt om veteranen die het moeilijk hadden een hart onder de riem te steken. Mijn man haalde altijd veel ontspanning uit evenementen en F1 en dergelijke. Helaas was dit allemaal geannuleerd door corona. Hierdoor zakte mijn man in een diep gat qua contacten en de ontspanning was ver te zoeken voor hem. 

Geprobeerd om een avondje bioscoop in te plannen om even te ontspannen, gaat 2 dagen voor die tijd de bioscoop dicht. Daardoor heb ik contact gezocht met Jordy, hij is gaan rondbellen om te vragen wat mijn man leuk vond. En zo zijn er 3 verrassingen uitgekomen waar hij niks vanaf wist, en toch even zijn hoofd kon legen.

Echt super geregeld. Ik ben zo blij dat ik contact gezocht heb met Veteranen in aktie om mijn partner even over dat dode punt heen te helpen. En ondanks dat het nog steeds corona tijd was is er iets leuks geregeld wat binnen de regels toch mogelijk was.

Mijn dank is groot!!!