Soms is muziek het beste medicijn voor hart en ziel

Na een zware tijd had veteraan Dennie iets gevonden, naast het geven van box trainingen. Muziek en dan specifiek spelen op een gitaar. Spelen achter in de schuur, een plek waar hij op zichzelf kon zijn, even lekker kon pingelen. Totdat het noodlot toesloeg, door brand werd de schuur verwoest met alles er nog in. Ook de gitaar is helaas verloren gegaan.

Kim, de partner van Dennie, heeft contact met ons opgenomen of wij hierin iets konden betekenen. Het team van VIA is meteen aan de slag gegaan. Na een kleine en korte speurtocht werd een hele mooie gitaar gevonden bij Stichting Kringloop Almere. Inge van der Voort heeft het verhaal verteld van de veteraan en toen is er besloten dat de gitaar werd geschonken! Wat gaaf zeg!

De gitaar had een kleine onderhoudsbeurt nodig, Inge van der Voort heeft de gitaar schoongemaakt en helemaal opgepoetst. Raffa Guitars Holland Home heeft hierna de snaren vervangen en hem gestemd, nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Dennie, wij hopen dat dit nog meer licht brengt aan het einde van de tunnel. Maar na ons gesprek geloof ik dat dit helemaal goed gaat komen. We wensen je veel plezier met het spelen op de gitaar!