RUN FOREST RUN

“Van de lat lager leggen is niemand hoger gaan springen”.

Na de marathon van Rotterdam #demooiste heb ik mezelf een nieuw uitdagend sportief doel gesteld. Op 12 oktober dit jaar loop ik samen met een collega namelijk mijn eerste ultramarathon van 50 km tijdens de RUNFORESTRUN Indian Summer Ultra.🏃➡️🚀

Ondanks de vele trainingsuurtjes verwacht ik dat mijn wilskracht, doorzettingsvermogen en fysieke gesteldheid opnieuw optimaal beproefd gaan worden. Niets blijft natuurlijk uitdagender dan je fysieke én mentale grenzen op te zoeken en verder te verleggen. Ik kijk er naar uit!😅

Net als voor de marathon van Rotterdam heb ik een goed doel gekoppeld aan deze mooie uitdaging. Ik hoop namelijk met deze prestatie geld in te zamelen voor de Stichting Veteranen in Aktie (Jordy Hilt). Deze mooie stichting vervult wensen van veteranen en het gezin die momenteel door diverse redenen een zware tijd doormaken. Door het vervullen van de wens willen zij hen een positief duwtje in de rug geven. Hulde!🫶

Wil jij de Stichting Veteranen in Aktie helpen met een donatie?
Klik dan svp op onderstaande link👇
https://gofund.me/3359c9cf

Elke bijdrage wordt gewaardeerd!🙏❤️🏆