over Massai Regelink

Sinds de prille beginfase van Veteranen in Aktie ben ik actief betrokken geweest bij dit bijzondere initiatief. Het is een waar genoegen om samen het beleid vorm te geven en de grote lijnen uit te zetten, iets wat perfect aansluit bij mijn natuurlijke neiging om bij te dragen aan belangrijke doelen.

Mijn militaire carrière begon in 1995, waarbij ik me specialiseerde als Initieel Oorlogs Traumatoloog en aanvullende training volgde als Medic bij het Korps Commandotroepen (KCT). Deze reis bracht me uiteindelijk tot mijn afzwaaien in 2007, met de eervolle titel van Algemeen Militair Verpleegkundige.

Gedurende drie indrukwekkende missies heb ik waardevolle ervaring opgedaan en de erkenning ontvangen als Veteraan. Het leiding geven en het behouden van overzicht, zelfs in de meest intense geweldsscenario's, was een ware uitdaging die ik met trots heb doorstaan.

Binnen de Geneeskundige dienst hanteerden we het CREDO: "Eripiendo Victoriae Prosum", wat zich vertaalt naar "Al helpende dien ik de overwinning". Dit motto is niet alleen kenmerkend geworden voor mijn militaire leven, maar ook een leidraad in mijn dagelijks bestaan. Het is mijn levensmissie geworden om anderen bij te staan in het behalen van hun overwinningen, hoe klein of groot die ook mogen zijn.

Mijn drive is altijd positief geweest; ik streef ernaar om de horizon te verbreden en zie altijd het goede in elke situatie. Voor mij is het glas nooit half leeg, maar altijd half vol, klaar om verder te worden gevuld met nieuwe mogelijkheden en successen.


Neem contact met ons op
Image