over Jordy Hilt

Mijn naam is Jordy Hilt, 35 jaar en woonachtig in Almere. Ik heb in dienst gezeten van 2008 tot 2018. Ik ben begonnen bij 43 BVE in Havelte. Tijdens mijn dienst carrière ben ik 3 maal in Mali geweest waarvan 2 x een kortere periode. Na mijn vertrek heb ik meerdere banen gehad in de burgermaatschappij, maar toch miste ik elke keer iets. Het kameraadschap en de dienstbaarheid naar elkaar is iets wat ik moeilijk vond om niet meer ‘’te hebben’’. Het gevoel van ongeacht welke situatie voor elkaar klaarstaan en voor elkaar door het vuur gaan.

2021 is de stichting Veteranen in Aktie opgericht met de missie om veteranen en het gezin te helpen. Veteranen die door wat voor omstandigheden dan ook hulp kunnen gebruiken. Sinds oprichting hebben we meerdere wensen mogen vervullen. Een ander helpen en ondersteunen geeft mij precies het gevoel weer terug wat ik zo erg miste. We bouwen stap voor stap, steen voor steen een mooie en professionele stichting op. Daarbij is een groot netwerk erg belangrijk, mensen die onze veteranen een warm hart toe dragen. Hier werken wij dan ook elke dag aan, meer weten? neem contact met ons op!
Neem contact met ons op
Veteranen In Aktie - Jordy Hilt