Veteranen In Aktie wens 2 - Thuali

Nieuwe dag nieuwe kansen. Laten we door het leven dansen

Veteranen in aktie heeft een start gemaakt met een hele bijzondere wens. Hieronder lees je het persoonlijke verhaal van deze veteraan. Mark , Richelle & Jasper bedankt voor alles wat jullie tot nu toe hebben gedaan!

Toen mijn dochter en ik vorig jaar de kans kregen om te verhuizen naar een nieuwbouwwoning, grepen we dit met beide handen aan. We woonden prima in het oude huis waar we woonden maar het bracht ook steeds terugkerende herinneringen met zich mee. Zo verloor mijn dochter haar vader, destijds militair, toen ze 5 was. Mijn werk als militair in die periode betekende ook vaak van huis.

Al snel gooide corona roet in ons eten; het nieuwe huis werd later opgeleverd, het oude huis was alweer verhuurd en we hadden minder dan een week om te verhuizen…afspraken door klusbedrijven werden ivm corona afgezegd…er kwam een avondklok…en vanwege beperkt aantal bezoekers per dag bleven heel veel klussen liggen.

Als klap op de vuurpijl werd mijn dochter ziek met langdurige opname tot gevolg, onze oma overleed aan corona, een tante aan een ongeval en ook mijn vader werd ziek. We leefden ondertussen in een huis dat nog lang niet af was en door alle tegenslagen was er geen ruimte om dat überhaupt op te pakken.

Gelukkig was daar Jordy, die via via werd ingefluisterd over onze situatie. En na wat klussen te hebben geïnventariseerd, kwam zijn team van Veteranen in aktie onlangs langs om een nieuwe vloer te leggen en te beginnen met het sauzen van de muren en plafonds. Beneden is alles nu een heel eind af en zonder Jordy was dit niet gelukt!
Dank Jordy en je team voor je hulp zover!