Mclaren 720S – Frans

”Family is a gift that lasts forever”

Tijdens het eerste gesprek met Frans werd ons al snel duidelijk dat zij de passie voor auto’s delen. Waarbij twee favoriete supercars werden uitgesproken, waaronder de Mclaren 720 S. Een auto die je nauwelijks op de Nederlandse wegen ziet. Dit wordt een uitdaging….

Na wat speurwerk op internet kwamen wij uit bij PassionWithoutLimits. Na het eerste contact, was het in rap tempo geregeld! Beide heren mogen meerijden in dit sneldheidsmonster.

Op woensdag 19 april was het zover: de wensdag van Frans en zijn zoon. De dag begon met een privé bezoek aan Metropole Druten Hier werden zij ontvangen door Emiel en kregen een VIP rondleiding.

Na een bezoek aan het museum was het tijd voor Evan om hen te laten zien waar een Chrysler Crossfire toe in staat is.

Met het brullende geluid nog in de oren gingen de heren op weg naar Utrecht voor de rit in de Mclaren 720 S. Wat een geweldige wagen is dit, de ogen vielen er nog net niet uit. 

Op uitnoding van Tim Coronel, werd de dag afgesloten bij de Dakar Buggy’s. Ook een kijkje in de werkplaats hoorde hierbij. Plus nog een ”selfie” met Tim. Zeg nou zelf, dit is toch een droom dag? 

Frans, wij hopen dat deze dag je veel kracht en positieve energie heeft gegeven. Gebruik deze energie om de komende tijd de strijd aan te gaan. Weet ook dat het contact hier niet stopt en dat je er niet alleen voor staat! Je hebt ons nummer, we horen graag af en toe hoe het met je gaat.

Katjang Pedis Bedankt voor het aanmelden van deze wens, het was een eer deze te mogen vervullen.