Een Stapje Terug

Stel je voor: alles loopt soepel, het gezin is gelukkig, het leven lacht je toe. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Een grote klap werpt je terug in je eigen proces… Wat nu?

Je besluit om hulp te zoeken, want het gaat niet goed. Alles wordt in werking gesteld en je wordt vijf dagen per week opgenomen in het CMH. Stel je eens voor wat dit betekent voor je kinderen en je partner. Opnieuw beginnen, jezelf weer van de grond af opbouwen. Stap voor stap werk je aan versie 2.0 van jezelf. Maar voordat je intern gaat, denk je eerst aan je gezin.

M. heeft ons gevraagd om iets voor het gezin te organiseren. Even een dagje weg, gedachten op pauze en genieten met elkaar. Het team van Verschilmakers ging direct aan de slag om een onvergetelijke dag te plannen.

De dag begon met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn waar ze als echte VIP’s werden ontvangen. De kinderen (en de volwassenen) genoten de hele dag van alle attracties die het park te bieden heeft! Danny van der Weel, Stichting Veteranen in Aktie wil jullie hartelijk danken voor jullie hulp bij het bezorgen van een geweldige dag voor dit gezin!

Na zo’n dag vol avonturen krijg je… precies, HONGER! Het gezin sprong in de auto en reed naar Pannekoekenrestaurant Laurel’s. Daar genoten ze van heerlijke pannenkoeken en een ijskoude verrassing achteraf! Laurens Kieftenbeld van pannekoekenrestaurant laurel’s, duizendmaal dank dat jullie hebben geholpen deze geweldige dag smakelijk af te sluiten!

De moraal van het verhaal? Als het even niet zo goed gaat na een lange tijd of als het niet meer voelt zoals vroeger, trek dan meteen aan de bel! Laat het niet verder afglijden, maar pak de regie terug. Je bent niet alleen 💛