Veteranen In Aktie - Historische vlucht

Bibi, Sportwagen en Spitfire

Veteraan Johan wilde een verrassing voor iedereen uit het gezin. Ze hebben een bijzonder zware tijd achter de rug. Hoog tijd om zijn vrouw en twee kinderen in het zonnetje te zetten.

De dochter van Johan is groot fan van Bibi (bekend van YouTube en Instagram). Een boek gesigneerd door Bibi en een persoonlijke boodschap zorgde voor een grote lach op haar gezicht!

Zijn zoon is gek van sportwagens. Gelukkig hebben wij via ons netwerk iemand kunnen vinden met een zeer mooi exemplaar. Nick (eigenaar van de sportwagen) is naar het huis van Johan gereden, hier volgde natuurlijk eerst een fotosessie. Hierna zijn ze een rondje gaan ‘’racen’’.

Ook werd de vrouw van Johan niet overgeslagen. Zij is een fanatiek taarten en cup cake artiest. Om haar nog wat tips and tricks te geven heeft zij (online) een taarten workshop gevolgd.
Ook konden wij Johan zelf natuurlijk niet overslaan. Hij is gek van historische vliegtuigen en wilde deze graag van dichtbij zien. De historische vlucht op Gilze-Rijen heeft de wens van Johan in vervulling gebracht. De Spitfire en de B-25 Mitchell bommenwerper werden op de gevoelige plaat gezet.