70 jaar huwelijk

Al meer dan 70 jaar lang delen de heer en mevrouw Adams als echtpaar lief en leed. Een bizar lange huwelijksperiode die helaas voor slechts weinigen is weggelegd. Een zeer attente en zorgzame buurman benaderde hierom Stichting Veteranen in Aktie. 

Zowel hij als ook Veteranen in Aktie wilden deze bijzondere mijlpaal namelijk niet zomaar voorbij laten gaan en schakelde daarom een aantal warmhartige personen en organisaties in om deze 94 jarige veteraan, en tevens laatst levende van het gehele 423 bataljon Oost Java, en zijn lieve 91 jarige echtgenote te eren met een verrassingsbezoek. 

Omdat erkenning en waardering nooit verjaart maakte Kapitein Ad Potters van het Nederlands Veteraneninstituut gebruik van deze gelegenheid om in het bijzijn de gasten, Ridder Militaire Willems-Orde majoor Kroon, de gemeentevertegenwoordiger, fotografen en toegesnelde buren deze 94 jarige held zijn welverdiende veteranenpas uit te reiken. De heer Adams en zijn echtgenote waren zeer dankbaar en zichtbaar geëmotioneerd door dit onverwachte bezoek. 

Jordy Hilt , Ad Potters en Marco Kroon, dank dat jullie deze bijzondere dag voor dit lieve en warme echtpaar nog meer inhoud hebben gegeven.